Kutsu Martta Tervonen puhujaksi tapahtumaasi!

Martta Tervonen

Luovuuden keinohedelmöittäjä ja masentunut inspiraatiopuhuja (jonka mielestä elämä on pohjimmiltaan jumalainen vitsi)

”Martta puhuu upeasti. Hänen viestinsä tulee suurella sydämellä, inhimillisesti ja haavoittuvuutta peittämättä. Ja kaiken tuon lisäksi sisältö on pohdittua ja perusteltua asiaa. Vilpitön suositus kaikille: pyytäkää Martta puhumaan teille!”

Tony Manninen, CEO / LudoCraft Oy

Martta Tervonen on tehnyt luovuudesta itselleen ammatin ja selviytynyt viimeiset 5 vuotta elämästä luovan alan yrittäjänä syöden päivälliseksi muutakin kuin ”näkyvyyttä” ja ”intohimoa”. Martan urapolku on ollut vähintäänkin omintakeinen: hän luennoi kansainvälisestä oikeudesta Lapin yliopistolla jo 22-vuotiaana ja siirtyi sieltä lakimiehen tehtäviin Patentti- ja rekisterihallitukselle – ja sittemmin juristin hommista omien sanojensa mukaan ”eläkkeelle” ryhtyäkseen toteuttamaan omia unelmiaan. Unelmia hän pääsikin toteuttamaan Suomen parhaana palkitun työpaikan viestintäjohtajana, parin kirjan kirjailijana, Luovan Laboratorion perustajana sekä asumalla Balilla ja jonkin aikaa jopa autossa Uudessa-Seelannissa.

Pari vuotta sitten Martalla diagnosoitiin uupumus ja masennus, jonka myötä syntyi paljon mediassa huomiota kerännyt vaatebrändi Depressio &co. sekä Martan oma titteli: Masentunut inspiraatiopuhuja. Martta on valovoimainen ja tunteikas puhuja, joka hurmaa kuulijansa ajattelemaan, tuntemaan ja luomaan uutta sataprosenttisen aidosti omana itsenään!

Monessa liemessä keitetty ja jonkinlaiseen luovuuden taikajuomapataan elämänsä tyrskyissä tipahtanut Martta on paitsi OTM, yrittäjä ja puhuja, myös kolumnisti, voimavarakeskeinen mindfulness-ohjaaja ja ehdokas ”Vuoden oululaiseksi 2019”.

Kutsu Martta tilaisuuteesi puhumaan (jos uskallat)! Martalta onnistuu myös tapahtumien moderointi ja juontaminen.

Yhteydenotot alla olevalla lomakkeella, sähköpostitse martta@smallerthanthree.fi tai puhelimitse p. 050 5282 712.

”Martta on laajan sivistyksen omaava tunteikas puhuja. Hän ottaa taitavasti huomioon yleisönsä ja esittää vaikeatkin asiat positiivisessa valossa. Haastaa kuuntelijan ajattelemaan.”

Päivi Tuikkala, apteekkari / Siikajoen apteekki

Esimerkkejä aiheista:

Luovuuden keinohedelmöityshoito: 10 luovan ihmisen ominaisuutta

Tämä otsikko on huijausta! Ei ole nimittäin olemassa ”luovia ja ei-luovia” ihmisiä. Jokainen ihminen on luova. Puheen aikana opit keinoja, joiden avulla hedelmöität luovuuttasi, taklaat ihmissielua imeviä arkielämän ankeuttajia ja saat kutiteltua intohimosi esiin, jotta voit synnyttää jotain sinulle merkityksellistä!

Uupumus = sumupuU

Uupumus on sumuinen puu, jonka oksalle et tahdo tipahtaa. Tässä puheenvuorossa Martta kertoo rehellisesti omista kokemuksistaan uupumuksen ja masennuksen kourissa sekä inspiroi sinua kääntämään vastoinkäymiset voimavaraksesi. Inspiroidu ja ammenna itsellesi voimaa siitä, että Martan(kin) elämä on (ollut) tuskaa eikä hän siitä huolimatta ole vieläkään suostunut narun jatkeeksi! (Puheesta on mahdollista saada mieto, keskitulinen tai K18-versio. Ensiksi mainitussa ei puhuta narun jatkeista.)

Aivan paskojen tuotosten workshop

Perinteinen brainstorming ei toimi, koska siinä yritetään keksiä mahdollisimman hyviä ideoita. Tämä workshop kääntää maailman kallelleen ja sallii sinun luoda luokatonta paskaa. Kirjoita / ajattele / ideoi / tuota sisältöä niin huonosti kuin osaat! Tämä hersyvän hauska workshop soveltuu moneen eri tilanteeseen – se avaa luovuuden lukkoja, auttaa sinua päästämään irti luovuutta tukahduttavasta perfektionismista ja herättää näkemään uusia mahdollisuuksia, olipa kyseessä sitten strategiapäivä, virkistyspäivä tai muu luovaa ja laatikon ulkopuolista ajattelua edellyttävä tilanne/tapahtuma!

”Martta on puhujana ja esiintyjänä vilpitön ja antaa siksi kuulijoille sanoillaan ajattelemisen aihetta. Martta uskaltaa esiintyä englannin kielellä ja tarttua haastaviinkin aiheisiin. Näin tapahtui Oulun yliopistolla kansainvälisen LET-maisteriohjelman CreativeAfternoon-tilaisuudessa, jossa annoin Martalle vain yhden sanan, emotions, puheelle suuntaviivaksi.”

Pirkko Siklander, Adjunct Professor / Oulun yliopisto

Luovuus, oman polun kulkeminen, unelmat, intohimo, työn merkityksellisyys, uupumus ja työssä jaksaminen, mielenterveys ja mielen hyvinvointi, mindfulness sekä rohkeus kukoistaa, olla ja elää aidosti omana itsenä ovat aiheita, joista sytyn ja joista minulla on eniten annettavaa puhujana. Lisäksi voin puhua yrittäjyyteen liittyvistä teemoista, markkinoinnista, viestinnästä ja tarinankerronnasta sekä oikeastaan melkein mistä tahansa aiheesta, kunhan annat minulle hieman aikaa valmistautua! Voin myös juontaa ja moderoida erilaisia tapahtumia, joten kysy minua rohkeasti tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Toivottavasti nähdään pian!

”Martta on superinspiroiva puhuja. Vaikka olisi itsellä ennen kuuntelemista ollut raskas päivä tai mieli maassa, Marttaa kuunnellessa ei voi olla innostumatta.”

Juha-Matti Santala, Developer Advocate / Futuric

Kysy Marttaa puhujaksi tapahtumaasi

Yhteydenotot alla olevalla lomakkeella, sähköpostitse martta@smallerthanthree.fi tai puhelimitse p. 050 5282 712.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close