Puhujaksi

Luovuus, oman polun kulkeminen, unelmat, työn merkityksellisyys, uupumus ja työssä jaksaminen, mielenterveys ja mielen hyvinvointi, mindfulness sekä rohkeus kukoistaa, olla ja elää aidosti omana itsenä ovat aiheita, joista sytyn ja joista minulla on eniten annettavaa puhujana.

”Martta puhuu upeasti. Hänen viestinsä tulee suurella sydämellä, inhimillisesti ja haavoittuvuutta peittämättä. Ja kaiken tuon lisäksi sisältö on pohdittua ja perusteltua asiaa. Vilpitön suositus kaikille: pyytäkää Martta puhumaan teille!”

Tony Manninen, CEO / LudoCraft Oy

Olen saanut käydä kymmenissä erilaisissa tapahtumissa, koulutuspäivillä, seminaareissa, yrityksissä ja oppilaitoksissa puhumassa vuodesta 2015 alkaen. Puhujana haluan tarjota voimaa antavan ja aidon lämminhenkisen hetken, jonka aikana pohditaan unelmia, luovuutta, tulevaisuutta, rohkeutta, ihmisenä olemista, yhdessä tekemistä sekä jokaisen ihmisen omia ainutlaatuisia vahvuuksia.

”Martta on laajan sivistyksen omaava tunteikas puhuja. Hän ottaa taitavasti huomioon yleisönsä ja esittää vaikeatkin asiat positiivisessa valossa. Haastaa kuuntelijan ajattelemaan.”

Päivi Tuikkala, apteekkari / Siikajoen apteekki

Minulla on laaja näkemys työelämästä aina lakimiehen ja viestintäjohtajan töistä luovan alan yrittäjyyteen sekä usean vuoden kokemus omien unelmien toteuttamisesta aina hurjista reppureissuista omien yritysten perustamiseen ja kirjojen kirjoittamiseen. Pyydä tarjous tämän sivun alalaidasta löytyvällä lomakkeella tai laita sähköpostia: martta@smallerthanthree.fi

”Martta on puhujana ja esiintyjänä vilpitön ja antaa siksi kuulijoille sanoillaan ajattelemisen aihetta. Martta uskaltaa esiintyä englannin kielellä ja tarttua haastaviinkin aiheisiin. Näin tapahtui Oulun yliopistolla kansainvälisen LET-maisteriohjelman CreativeAfternoon-tilaisuudessa, jossa annoin Martalle vain yhden sanan, emotions, puheelle suuntaviivaksi.”

Pirkko Siklander, Adjunct Professor / Oulun yliopisto

Luentojen aiheita

Luovuus, oman polun kulkeminen, unelmat, intohimo, työn merkityksellisyys, uupumus ja työssä jaksaminen, mielenterveys ja mielen hyvinvointi, mindfulness sekä rohkeus kukoistaa, olla ja elää aidosti omana itsenä ovat aiheita, joista sytyn ja joista minulla on eniten annettavaa puhujana.

”Martta on superinspiroiva puhuja. Vaikka olisi itsellä ennen kuuntelemista ollut raskas päivä tai mieli maassa, Marttaa kuunnellessa ei voi olla innostumatta.”

Juha-Matti Santala, Developer Advocate / Futurice

Lisäksi voin puhua yrittäjyyteen liittyvistä teemoista, markkinoinnista, viestinnästä ja tarinankerronnasta sekä oikeastaan melkein mistä tahansa aiheesta, kunhan annat minulle hieman aikaa valmistautua! Voin myös juontaa ja moderoida erilaisia tapahtumia, joten kysy minua rohkeasti tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Toivottavasti nähdään pian!

Kysy minua puhujaksi tapahtumaasi

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close